Alla inlägg den 29 augusti 2016

Av Eva Hellqvist - 29 augusti 2016 10:01

Äntligen kan jag lägga tjafset med en person bakom mig, och ta nya tag och göra det jag har tänkt. Har plockat fram kort, men ska kolla lite gamla filmer och se om det går att fota av och kanske framkalla alternativt skriva ut på skrivaren, sen är det bara att starta mitt projekt.


Blir så ledsen och dimper ner psykiskt när det blir så här, men bara bita ihop och föröka se framåt igen, tar ett tag att komma tillbaka riktigt , men då får det väl göra det då.

En sak är säker i alla fall, och det är envägskontakt, alltså när det bara är jag som hör av mig till folk, släkten INTE medräknad, en har jag redan tagit bort som sk vän, men fler riskerar att tas bort från min vänlista, tyvärr bland annat en mycket gammal vän som jag haft väldigt roligt med under många år, vi är vänner på listan, men hörs aldrig av, varför blir det så................. det liksom bara rinner ut i sanden. Så synd tycker jag, men vad göra??  Nån som har tips kanske ?  Eller är det så att jag inte duger som vän längre, ja jag vet inte. Men synd är det i alla fall.


Misstänker en massa skitprat från en viss "herre" som gör att folk backar, men ta då bort mig från era listor i stället för att hyckla om vänskap som uppenbarligen inte finns längre. Och som sagt hör ingen av sig till mig, så förvänta er inte att jag ska höra av mig till er heller. Känner ni er träffade så är det bara att plocka bort mig, går alldeles utmärkt, slipper jag lägga ner energi på den saken.


Ha en bra dag, till nästa gång andan faller på !


 

Ovido - Quiz & Flashcards